Esiintyjäkutsu Kaijonpäiville 2023

Kaijonpäivät 2023 järjestetään 2.9.2023 klo 12-16 ja hakee esiintyjiä ja ohjelmantuottajia. Ohjelman sisältö on hyvin vapaamuotoinen: Musiikki, taikurit, ja erilaiset kollektiivit ovat tervetulleita. Erityisesti haluamme tarjota tilaisuuden paikallisille tai muille artisteille joilla on jokin side Kaijonharjun/Kuivasjärven seutuun, mutta myös muut esiintyjät ovat tervetulleita

Palkkio 45-60 minuutin esityksestä on 150€ ellei toisin sovita. Jos haluaisit/te esiintyä vaikka ilman palkkiota, voit mainita myös siitä niin koetamme tarvittaessa järjestää ylimääräisen tilan.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta pe 4.8.2023 mennessä. Mainitse tarvitsemasi esiintymisvarustus (mikrofonit, äänentoistolaitteisto, ym.), kerro oletko paikallisia ja jos palkkiotoiveesi poikkeaa esitetystä, ja liitä mukaan lyhyt video tai linkki lyhyeen videoon aikaisemmasta esityksestä tai harjoituksesta.

Lisätietoja voi kysyä myös:
Niina Keränen, p. 0445559559

Paikalliset yritykset ja yhdistykset jotka ovat kiinnostuneita osaallistumaan muutoin ovat tervetulleita ottamaan yhteyttä samaa kautta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *